Over de praktijk – ‘s-Gravendeel

Welkom op de site van De Kleijn Mondzorg

De Kleijn Mondzorg is uw tandarts in 's-Gravendeel voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid. Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals tarieven en de verschillende aspecten van de behandeling. Telefonisch zijn we voor het maken van afspraken bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 11.30 uur op 078-6732131. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer. U bent van harte welkom!

Naar inhoud

Over de praktijk

Gelegen in het centrum van ‘s-Gravendeel (aan de kreek), met voldoende gratis parkeergelegenheid en goed bereikbaar met het openbaar vervoer, vindt u onze praktijk.

De voordeur opent weer vanzelf als u op de bel drukt, maar wilt u hem wel  zelf sluiten.
De stoelen staan weer terug in de wachtkamer.
Momenteel exposeert Nathalie Couret enkele van haar fraaie schilderijen in de praktijk.

Bereikbaarheid

Telefonisch zijn we voor het maken van afspraken bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 11.30 uur op 078-6732131.

Team

Het team van De Kleijn Mondzorg bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Wij bieden met drie tandartsen uitgebreide behandelmogelijkheden; van vullingen tot implantaten, van gebitsverfraaiing tot kleine chirurgische ingrepen, van preventie tot uitgebreid rehabiliteren.

Voor die behandelingen die we zelf niet doen werken we samen met een tandprotheticus in onze praktijk en met orthodontisten in de regio, kaakchirurgen en tandarts-specialisten in Rotterdam.

Spoedgevallen

Voor spoedeisende zaken is de praktijk op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur bereikbaar op 078-6735202.

Indien de praktijk gesloten is  kunt u uitsluitend voor spoedgevallen informatie inwinnen over de waarneming op 078-2005000.